Det man lär sig i bibelskolan ska man också få omsätta i praktiken. Ett sätt att göra det är att åka med på team- och missionsresor. I början av december var det ett team av församlingsmedlemmar, medarbetare och bibelskole-elever som åkte med pastor Linda Bergling på en teamresa till Israel. Syftet var att  betjäna folket i Israel med själens helande i de olka församlingar och organisationer som teamet besökte. Här får du läsa ett färskt vittnesbörd av Linda Londén på årskurs 3, som har precis kommit hem:

”När man får något på hjärtat ska man lyssna på det och handla i enlighet med det. Detta fick jag erfara när det kom upp en möjlighet att åka på teamresa till Israel och besöka olika församlingar. Det var många hinder i vägen och jag tänkte till och med ge upp och avboka hela resan. Men jag är väldigt tacksam till vår Himmelske Fader att han lät allting ordna sig och att jag vågade åka. 

 Det var en stor glädje att få vara med att bedja ut helande till själ och kropp till väldigt sargade medmänniskor. Och jag fick bli använd av Gud till uppmuntran och hopp för flera personer som vi mötte i församlingarna. Och vår Fader blir oss inte skyldig något, jag fick själv flera bönesvar, och väldigt personlig uppmuntran! 

Det var nämligen så att jag glömde mina solglasögon hemma och tänkte då köpa på vägen dit ett par solglasögon som kostade ca. 300 kr, men så bad vi om att jag skulle hitta bra solglasögon på plats för rätt pris. Och så en dag på marknaden hittade jag precis sådana som jag drömt om länge för bara ca. 75 kr! Gud är god!

 Vi hade ett stort privilegium att träffa människor från väldigt olika bakgrunder och på många olika platser i Israel. I och med att vi hyrde egen minibuss och hade en duktig förare med oss fick vi tryggt se flera platser i Israel som tex. Negev öknen, Kibbutz Nahal Oz som låg bara 900 m från gränsen till Gasa. Jag tackar för Guds beskydd, eftersom larmet i princip hade kunnat gå när som helst! Vi fick höra många vittnesbörd om hur Gud kallar och är trofast när vi vågar gå ut på vattnet. 

 Det var också underbart att se hur den Helige Anden leder en att be. Ofta talade vi inte samma språk och detta kändes som en utmaning då vi hade förbön, men då visade den Helige Ande att jag skulle be dem sätta handen där de hade ont och så bad jag. Eller så satte jag deras hand på deras hjärta och lade min hand ovanpå och det var underbart att se hur Anden berörde själens områden. 

 Jag vill avsluta med att säga; det är underbart att tjäna Herren!”